Een ander onderdeel van het LFQ soft franchise concept is de support waarvan je gebruik kunt maken om Quaning zo goed mogelijk bij jouw klanten in te zetten. Daarvoor zijn deze onderdelen van het LFQ franchise concept bedoeld:

Franchise handboek
Quaning-helpdesk
Q-Genius Bar
LFQ Quality Board
Quaners Community NL
Quaning-ruimte
Q-Drink
Marketing communicatie, public relations en sales

√ Franchise handboek
Bij de start van het Theorie gedeelte van de opleiding wordt het franchise handboek uitgereikt. Zodra je gecertificeerd Quaner bent, krijg je ook toegang tot een afgeschermd gedeelte van de website van Level Five Quaning, Quaners Only. Hier vind je het de meest up-to-date franchise handboek online, met printmogelijkheden en digitaal te gebruiken beeldmateriaal.

√ Quaning-helpdesk
De Quaning-helpdesk is beschikbaar voor het via e-mail stellen van vragen over de begeleiding die jouw inzet met Quaning. Voor urgente vragen is de Quaning-helpdesk per telefoon bereikbaar

√ Q-Genius Bar
Eens per maand is de Q-Genius Bar open voor Quaners. Helma Lieberwerth is dan beschikbaar om in een persoonlijke afspraak een door jou gewenst onderdeel nog eens extra toe te lichten.

√ LFQ Quality Board
Het LFQ Quality Board is er om de kwaliteit van de geleverde Quaning-producten te waarborgen en om te bemiddelen als er een geschil mocht zijn tussen Quaner en Quanee. Tevens bewaakt het LFQ Quality Board de nakoming van de resultaatgarantie.

√ Quaners Community
In deze online community vinden Quaners elkaar als het gaat om het delen van successen en ervaringen. Dit is ook de plek waar Level FIve Quaning informatie, ervaringen en tips deelt over Quaning, en over Public Relations, Sales en Marketing Communicatie.

√ Quaning-sessieruimte
In het kantoor van Level Five Quaning in Maarssen is een Quaning-sessieruimte die je bij beschikbaarheid gratis kunt gebruiken voor jouw Quaning-sessie.

√ Q-Drink
Na afloop van de trainingen verzorgt Level Five Quaning een Q-Drink. Het is de gelegenheid voor Quaners om elkaar in informele sfeer te ontmoeten.

√ Marketing communicatie, public relations en sales
Je kunt Level Five Quaning als sparringpartner inzetten bij jouw vraagstukken op het gebied van marketing communicatie, public relations en sales, zoals bijvoorbeeld bij websiteteksten, acquisitie, offertes.
Level Five Quaning verzorgt marketing communicatie en public relations over Quaning in het algemeen.
Je verzorgt je eigen sales, marketing communicatie en public relations over het resultaat dat je biedt.

Ook Quaning inzetten! Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op.

Bel naar 06 42241661 of e-mail naar info@levelfivequaning.com.

IMG_2267

“Partner zijn van Level Five Quaning staat voor mij gelijk aan een Business Class vlucht. De methodiek, certificering, opleiding, back-office, collega’s, intervisie, tussentijdse training, communicatie en het kantoor zijn net als het drankje (op zijn tijd)  TOPklasse.” – Sylvia Heistek, Quaner