Een ander onderdeel van het LFQ franchise concept is de support waarvan u gebruik kunt maken om Quaning zo goed mogelijk bij uw klanten in te zetten. Daarvoor zijn deze onderdelen van het LFQ franchise concept bedoeld:

Franchise handboek
Quaning-helpdesk
Q-Genius Bar
LFQ Quality Board
Quaners Community NL
Quaning-ruimte
Q-Drink
Marketing communicatie, public relations en sales

√ Franchise handboek
Bij de start van het Theorie gedeelte van de opleiding wordt het franchise handboek uitgereikt. Zodra een franchisenemer gecertificeerd Quaner is, krijgt hij ook toegang tot een afgeschermd gedeelte van de website van Level Five Quaning, Quaners Only. Hier vindt hij het de meest up-to-date franchise handboek online, met printmogelijkheden en digitaal te gebruiken beeldmateriaal.

√ Quaning-helpdesk
De Quaning-helpdesk is beschikbaar voor het via e-mail stellen van vragen over de begeleiding die u inzet met Quaning. Voor urgente vragen is de Quaning-helpdesk per telefoon bereikbaar

√ Q-Genius Bar
Eens per maand is de Q-Genius Bar open voor Quaners. Helma Lieberwerth is dan beschikbaar om in een persoonlijke afspraak een door de Quaner gewenst onderdeel nog eens extra toe te lichten.

√ LFQ Quality Board
Het LFQ Quality Board is er om de kwaliteit van de geleverde Quaning-producten te waarborgen en om te bemiddelen als er een geschil mocht zijn tussen Quaner en Quanee. Tevens bewaakt het LFQ Quality Board de nakoming van de resultaatgarantie.

√ Quaners Community
In LinkedIN is een afgeschermde groep voor de Quaners. In deze community vinden zij elkaar als het gaat om het delen van successen en ervaringen. Dit is ook de plek waar Level FIve Quaning informatie, ervaringen en tips deelt over Quaning, en over Public Relations, Sales en Marketing Communicatie.

√ Quaning-ruimte
In het kantoor van Level Five Quaning in Houten is een Quaning-ruimte die bij beschikbaarheid door Quaners gratis gebruikt kan worden.

√ Q-Drink
Elke maand verzorgt Level Five Quaning een Q-Drink. Het is de gelegenheid voor Quaners om elkaar in informele sfeer te ontmoeten.

√ Marketing communicatie, public relations en sales
Quaners kunnen Level Five Quaning als sparringpartner inzetten bij hun vraagstukken op het gebied van marketing communicatie, public relations en sales, zoals bijvoorbeeld bij websiteteksten, acquisitie, offertes.
Level Five Quaning verzorgt marketing communicatie en public relations over Quaning in het algemeen.
Een Quaner verzorgt zijn eigen sales, marketing communicatie en public relations over het resultaat dat hij biedt.

Ook Quaning inzetten! Heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op.

Bel naar 06 42241661 of e-mail naar info@levelfivequaning.com.

IMG_2267

“Partner zijn van Level Five Quaning staat voor mij gelijk aan een Business Class vlucht. De methodiek, certificering, opleiding, back-office, collega’s, intervisie, tussentijdse training, communicatie en het kantoor zijn net als het drankje (op zijn tijd)  TOPklasse.” – Sylvia Heistek, Quaner