Quaning
Slider

Begeleiding

Elk mens levert een unieke bijdrage ten gunste van andere mensen. Het leven geeft allerlei signalen om die bijdrage ten volle te kunnen leveren. Dat is het uitgangspunt van het gedachtegoed van de founder van de methodiek Quaning, Helma Lieberwerth.
Quaning is een manier van begeleiden – voortgevloeid uit coaching, consulting en training – die helpt bij het vinden en leven volgens die unieke bijdrage aan deze wereld, de zijnsintentie.
Het Quaning-RGprogram is erkend door het Agentschap Sociale Zaken en Werkgelegenheid als methodiek om duurzame inzetbaarheid te vergroten.
Wil je meer lezen over Quaning, vraag dan het whitepaper ‘Quaning’ aan.

quaning-lfq

rebellen

Kwantummechanica

Quaning maakt gebruik van de principes van kwantummechanica. Een natuurkundige theorie waarover Niels Bohr, een van de belangrijkste theoretisch natuurkundigen al zei: “Those who are not shocked when they first come across the quantum theory cannot possibly have understood it.” De Nederlandse professor in de natuurkunde Leo van Kouwenhoven zegt dat wij mensen en daarmee ook de onderzoeksmethoden nog te beperkt zijn om de kwantummechanica helemaal te kunnen doorgronden en te bewijzen, ook al weten we dat het werkt. De link tussen de principes van kwantummechanica en Quaning wordt uitgebreid besproken in het whitepaper ‘Quaning’.

Software

Wiskundige berekingen geven objectief inzicht in waarom en hoe iets werkt. Dat doet de software waarmee we in Quaning werken ook. Het maakt analyses die samen met de Quaner geduid en bewust gemaakt worden. Het verzorgt een interventie waardoor informatie in de mens direct veranderd wordt. Het doel, passend bij de zijnsintentie, wordt dan snel en duurzaam bereikt.
Meer lezen over hoe je de software inzet, vraag dan de brochure aan.

quaning-software-lfq

helma-lieberwerth-ontwikkelaar-quaning-lfq-website-juni17

Founder

Quaning en het gedachtegoed zijn ontwikkeld door Helma Lieberwerth. Zij gebruikte daarbij de door Duitse theoretisch natuurkundige Burkhard Heim beschreven 12 dimensies en haar eigen ervaring als trainer en coach van mensen in bedrijven, en van coaches, consultants en trainers.
Haar verlangen dat ieder mens werk doet waarin hij werkelijk vervulling vindt en dat energie, tijd en geld geïnvesteerd in begeleiding door coaches en consultants duurzaam rendement oplevert, vormden de basis voor de ontwikkeling.
Lees meer over Helma’s weg om Quaning te ontwikkelen in de brochure.

MEER WETEN OVER QUANING EN HET SOFT FRANCHISECONCEPT

franchise

Wil je eerst zelf meer lezen, vraag dan nu de Level Five Quaning brochure aan!

Brochure aanvragen

home-franchise

Wil je samen met vakgenoten luisteren, kom dan naar een voorlichtingsbijeenkomst!

Ja, ik ben erbij!

shutterstock_101795158-300200jpg

Wil je persoonlijk informatie ontvangen of advies krijgen, plan dan nu een afspraak!

Afspraak plannen