Begeleidingsvorm
Quaning is de begeleidingsvorm die met gebruikmaking van kwantuminformatie mensen en bedrijven helpt om hun doel te bereiken. Voor een vaste prijs, snel, duurzaam en met resultaatgarantie. Zodat zij vanzelfsprekend leven en werken waarvoor zij gebakken zijn.
Quaning wordt ingezet door gecertificeerde Quaners.

Kwantuminformatie
De kwantummechanica, waar kwantuminformatie een onderdeel in is, is een natuurkundige theorie waarover de Amerikaanse theoretisch natuurkundige Richard Feynman durft te stellen dat het veilig is om te zeggen dat niemand het snapt. De Nederlandse professor in de natuurkunde Leo van Kouwenhoven zegt dat wij mensen en daarmee ook de methoden nog te beperkt zijn om de kwantummechanica helemaal te kunnen doorgronden en te bewijzen, ook al weten we dat het werkt. Ondanks deze uitspraken legt de Belgische Lieven Scheire de kwantummechanica in het hieronder staande filmpje op een luchtige manier toch begrijpelijk uit;

Algoritme
Er kunnen wiskundige berekeningen gemaakt worden om inzicht te krijgen in de werking van die kleinste deeltjes. Het algoritme waarmee we in Quaning werken, maakt statische berekeningen met de informatie die mens en bedrijf in zich hebben. Hierdoor worden zaken bewust gemaakt waarna er een interventie gedaan wordt waardoor informatie in de mens direct veranderd wordt waarmee een doel, mits passend bij de zijnsintentie, snel en duurzaam bereikt wordt.

Doe waarvoor je gebakken bent
“Doe waarvoor je gebakken bent”, zegt Helma Lieberwerth, dochter van een banketbakker en ontwikkelaar van Quaning. “Ieder mens heeft iets unieks bij te dragen aan de wereld waarin hij leeft en voegt daarmee waarde toe aan anderen, je zijnsintentie, en dus aan het geheel.”

Meer lezen over Quaning
Quaning en het Quaning-gedachtegoed zijn ontwikkeld door Helma Lieberwerth. Zij gebruikte daarbij de door Duitse theoretisch natuurkundige Burkhard Heim beschreven 12 dimensies en haar eigen ervaring als trainer en coach van mensen in bedrijven, en van coaches, consultants en trainers.

Ervaringen met Quaning leest u op de websites van de Quaners en in de blogs die Quaners en Helma Lieberwerth geschreven hebben.

Bedrijven die de resultaten van Quaning hebben ervaren, zijn onder andere:

Achmea – Albelli – Deloitte – DHL – Energiedirect – Erasmus Universiteit – Fortis – Government – HP – Infotheek – ING – KPMG – KPN – Momentive – PWN – Rabobank – Randstad – Reed Business – VANAD – Ziggo

en

Bureau-P – CP Photoart – En van Dijk – E-Seevideo – Image by Colours – Manon Photography – Mijnbouw Hulp – SupastarPR – The Crunch Health & Fitness Club – Van Schagen Architecten – Wereld Muziekschool Amsterdam – ZuidWester Design

Level Five Quaning Helma Lieberwerth

U laten begeleiden met Quaning!
Neem dan contact met ons op.
Bel naar 06 42241661 of mail naar
info@levelfivequaning.com.

Level Five Quaning Training

Coach of consultant, en u wilt
ook Quaning inzetten!
Neem dan contact met ons op.

Bel naar 06 42241661 of mail naar
info@levelfivequaning.com.