Het Quaning-gedachtegoed en de Quaning-methodiek is ons zeer dierbaar. Er is veel tijd, aandacht, energie en geld geinvesteerd om het tot de succesvolle methodiek te maken die het nu is. In de selectie van Quaners werken we daarom graag zorgvuldig en natuurlijk ook resultaatgericht. Hieronder leest u de selectievolgorde:

1. CV en motivatie
We ontvangen graag uw CV en motivatie om Quaner te willen zijn. Wanneer uw profiel en motivatie bij Quaning passen, sturen we u een uitnodiging om kennis te maken.

2. Kennismaking
In een live ontmoeting maken we graag persoonlijk kennis met u en informeren we u over het LFQ franchise concept. Zo kunnen we samen ervaren of er een klik is op basis waarvan we de volgende fase van selectie in willen gaan.

3. LFQ FIM
Als we beiden de volgende stap willen nemen, dan ontvangt u de dag na onze kennismaking de LFQ Franchise Informatie Map, afgekort de LFQ FIM. In deze persoonlijke en vertrouwelijke informatiemap zijn opgenomen de inhoud van het LFQ franchise concept, de LFQ franchise overeenkomst, een prijsvoorstel en een intentieverklaring. Deze zijn 2 weken geldig. Mocht u akkoord gaan met de overeenkomst, dan ondertekent u de intentieverklaring. Hiermee geeft u aan dat u de LFQ franchise overeenkomst ondertekent als uit het Quaning-assessment een positieve aanbeveling volgt.

4. Quaning-assessment
Na ontvangst van de ondertekende non-disclosure en de intentieverklaring ontvangt u een uitnodiging voor het Quaning-assessment dat dan binnen één week plaatsvindt.
In dit assessment wordt uw geschiktheid als Quaner en als ondernemer in een franchise organisatie getoetst. Hieruit volgt een positief of negatief advies. Bij negatief advies vervalt uw intentieverklaring. Bij een positief advies maken we een afspraak om de LFQ franchiseovereenkomst definitief te ondertekenen. Tevens wordt in overleg met u bepaald wat de ontwikkelpunten zijn waaraan in het Quaning-RGprogram Personal waarmee u uw opleiding start gewerkt zal worden.

5. Ondertekening overeenkomst
Binnen twee weken na het positieve advies vanuit het Quaning-assessment hebben we een afspraak om de LFQ franchise overeenkomst definitief te ondertekenen.

6. Start opleiding
Na ondertekening van de LFQ franchise overeenkomst ontvangt u de factuur voor uw entreefee, die u binnen 5 dagen voldoet. Direct daarna start uw opleiding met het Quaning-RGprogram Personal.

Ook Quaning inzetten! Heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op.

Bel naar 06 42241661 of e-mail naar info@levelfivequaning.com.

IMG_3676