Het Quaning-gedachtegoed en de Quaning-methodiek is ons zeer dierbaar. Er is veel tijd, aandacht, energie en geld geinvesteerd om het tot de succesvolle methodiek te maken die het nu is. In de selectie van Quaners werken we daarom graag zorgvuldig en natuurlijk ook resultaatgericht. Hieronder lees je de selectievolgorde:

1. CV en motivatie
We ontvangen graag je CV en motivatie om Quaner te willen zijn. Wanneer je profiel en motivatie bij Quaning passen, sturen we je een uitnodiging om kennis te maken.

2. Kennismaking
In een live ontmoeting maken we graag persoonlijk kennis met je en informeren we je over het LFQ soft franchise concept. Zo kunnen we samen ervaren of er een klik is op basis waarvan we de volgende fase van selectie in willen gaan.

3. LFQ FIM
Als we beiden de volgende stap willen nemen, dan ontvang je de dag na onze kennismaking de LFQ Soft Franchise Informatie Map, afgekort de LFQ SFIM. In deze persoonlijke en vertrouwelijke informatiemap zijn opgenomen de inhoud van het LFQ franchise concept, de LFQ soft franchise overeenkomst, een prijsvoorstel en een intentieverklaring. Deze zijn 2 weken geldig. Mocht je akkoord gaan met de overeenkomst, dan onderteken je de intentieverklaring. Hiermee geef je aan dat je de LFQ soft franchise overeenkomst ondertekent als uit het Quaning-assessment een positieve aanbeveling volgt.

4. Quaning-assessment
Na ontvangst van de ondertekende non-disclosure en de intentieverklaring ontvang je een uitnodiging voor het Quaning-assessment dat dan binnen één week plaatsvindt.
In dit assessment wordt jouw geschiktheid als Quaner en als ondernemer in een soft franchise organisatie getoetst. Hieruit volgt een positief of negatief advies. Bij negatief advies vervalt je  intentieverklaring. Bij een positief advies maken we een afspraak om de LFQ soft franchiseovereenkomst definitief te ondertekenen. Tevens wordt in overleg met jou bepaald wat de ontwikkelpunten zijn waaraan in het Quaning-RGprogram Personal waarmee je je opleiding start gewerkt zal worden.

5. Ondertekening overeenkomst
Binnen twee weken na het positieve advies vanuit het Quaning-assessment hebben we een afspraak om de LFQ soft franchise overeenkomst definitief te ondertekenen.

6. Start opleiding
Na ondertekening van de LFQ soft franchise overeenkomst ontvang je de factuur voor jouw entreefee, die je binnen 5 dagen voldoet. Direct daarna start je opleiding met het Quaning-RGprogram Personal.

Ook Quaning inzetten! Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op.

Bel naar 06 42241661 of e-mail naar info@levelfivequaning.com.

IMG_3676