Level_Five_Quaning_Helma_LieberwerthHelma Lieberwerth (1962) is de ontwikkelaar van Quaning.
Helma’s wortels liggen in de internationale IT-wereld en het MKB. Ze is internationaal gecertificeerd NLP Master Practitioner, NLP Trainer, opgeleid in organisatiekunde, systemisch werk, energetische geneeskunde en sjamanisme. Helma heeft veel ervaring als zelfstandig trainer en coach in het bedrijfsleven. Zij heeft ook trainers, coaches en consultants opgeleid. Helma staat bekend om haar enthousiasmerende en resultaatgerichte stijl van begeleiden, waarbij individuele ontwikkeling en groei haar uitgangspunten zijn op weg naar zowel persoonlijk als zakelijk succes. Helma is verantwoordelijk voor sales en marketing, het opleiden en begeleiden van Quaners en kwaliteitsnaleving.

Helma komt graag naar uw event voor het geven van een presentatie over het gedachtegoed en toepassing van Quaning. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Fred Lentz, ontwikkelaar Level Five Quaning Partner-conceptFred Lentz (1959) is de ontwikkelaar van het LFQ franchise concept en het LFQ master franchise concept. Hij is opgegroeid en gevormd in formuleketens zoals McDonald’s en Pizza Hut. Fred bekleedde daar leidinggevende functies, waarna hij ondernemerservaring heeft opgedaan in horeca en IT. Hij houdt zich nu voornamelijk bezig met conceptbewaking, marketing, financiën en administratie, en de internationale expansie.