Level Five Quaning
soft franchiseconcept

Slider

QUANING-PRODUCTEN VOOR OBJECTIEF EN DUURZAAM RESULTAAT

Het LFQ soft franchiseconcept stelt jou als coach of consultant in staat om gecertificeerd de Quaning-producten in te zetten bij de begeleiding van jouw klanten. Inclusief een duidelijk stappenplan, het gebruik van bijbehorende opdrachten en verslagen, en het maken van analyses en interventies met de Quaning-software. Hier zie je de soft franchisenemers die onderstaande Quaning-producten al succesvol inzetten.

Quaning-RGprogram Personal en Quaning-RGprogram Business
Je biedt je klanten een program waarmee ze hun persoonlijk werkgerelateerde of bedrijfsdoel binnen maximaal 7 weken voor een vaste prijs duurzaam bereiken, en je geeft ze er ook nog met vertrouwen resultaatgarantie op.

Team-Quaning
Samen is elk onderdeel sterker, dat is vooral het resultaat als je een heel team begeleidt met Team-Quaning. Snel, duurzaam, en ook weer met resultaatgarantie.

Quaning-assessment
Van een uitgebreide profiel-opmaak tot een werkelijk objectieve analyse van welke kandidaat het beste geschikt is voor de baan. Dat bied je jouw opdrachtgever als je het Quaning-assessment aanbiedt.

Quaning-workshop
Tijdens een Quaning-workshop die jij begeleidt, maken de deelnemers kennis met jou en met Quaning.

Angelique met QC

Vraag de brochure aan

pascale-en-helma-opleiding

OPLEIDING EN CERTIFICERING

Je opleiding tot Quaner is een combinatie van zelf begeleid worden met Quaning, het leren kennen van de theorie, het opdoen van praktijkervaring en een officiële certificering. Een afwisselende periode waarin je werkt in tweetallen, de groep en alleen. 18 opleidingsdagen in een periode van 6 maanden zorgen er voor dat je klaar bent om jouw klanten te begeleiden met Quaning.

Meer weten? Zoals bijvoorbeeld welke onderwerpen er precies aan bod komen zodat je de verschillende Quaning-producten kunt inzetten? Hoe de onderliggende principes van kwantummechanica het succes bepalen voor jouw klant en voor jou persoonlijk als Quaner? Of gewoon zoiets praktisch als hoe het tijdschema van de opleiding eruit ziet? Dat, en nog veel meer informatie over de opleiding lees je in de uitgebreide brochure, hoor je tijdens een voorlichtingsbijeenkomst met gelijkgestemde professionals of bespreken we graag met je tijdens een persoonlijk gesprek.

KWALITEITSBEHOUD

Ook na je certificering gaat je opleiding door. Met trainingsdagen, intervisie, inspiratiebijeenkomsten en je hercertificering. Elk jaar opnieuw is er een uitgebreid programma waardoor je je vakmanschap steeds blijft voeden en verder verdiept. Zo blijven we samen de kwaliteit van jouw begeleiding met Quaning waarborgen.

Meer weten? Zoals bijvoorbeeld over welke onderwerpen er aan bod kunnen komen tijdens de inspiratiebijeenkomsten of de trainingsdagen? Of over hoe het tijdschema eruit ziet? Of zo’n hercertificering? Dat en nog veel meer informatie over behoud van jouw kwaliteit als Quaner na de opleiding lees je in de uitgebreide brochure, hoor je tijdens een voorlichtingsbijeenkomst met gelijkgestemde professionals of bespreken we graag met je tijdens een persoonlijk gesprek.

DSC07497

DSC07559

SUPPORT

Level Five Quaning levert jou support om Quaning zo goed mogelijk in te blijven zetten bij jouw klanten. Dat varieert van bijvoorbeeld het delen van relevante kennis, de helpdesk, contact met collega-Quaners, de LFQ Quality Board, ondersteuning bij marketing communicatie, public relations en sales tot aan het gebruik van een Quaning-sessieruimte op het LFQ kantoor.

Meer weten? Zoals bijvoorbeeld over het formele en informele contact tussen collega-Quaners? Over het bieden van een centraal gelegen locatie voor sessies aan jouw klanten? Of over de waarde van de LFQ Quality Board in jouw propositie? Hoe we je ondersteunen in jouw sales proces? Dat en nog veel meer informatie over de opleiding lees je in de uitgebreide brochure, hoor je tijdens een voorlichtingsbijeenkomst met gelijkgestemde professionals of bespreken we graag met je tijdens een persoonlijk gesprek.

MEER WETEN OVER QUANING EN HET SOFT FRANCHISECONCEPT

franchise

Wil je eerst zelf meer lezen, vraag dan nu de Level Five Quaning brochure aan!

Brochure aanvragen

quaning-workshop-home

Wil je samen met vakgenoten luisteren, kom dan naar een voorlichtingsbijeenkomst!

Ja, ik kom!

shutterstock_101795158-300200jpg

Wil je persoonlijk informatie ontvangen of advies krijgen, plan dan nu een afspraak!

Afspraak plannen