Ook na je certificering gaat je opleiding door: er is intervisie, trainingsdagen en je hercertificering.
Zo blijven we samen de kwaliteit van jouw begeleiding met Quaning waarborgen.

Het Opleidingsprogramma ‘Quaner – certification’ – vervolg bestaat:
Q-PeertoPeer
Q-Training
Hercertificering


√ Q-PeertoPeer

Level Five Quaning organiseert twee intervisie-avonden per jaar, de Q-PeertoPeer. Om je certificaat te behouden volg je minimaal één van de twee per overeenkomstjaar. Tijdens deze bijeenkomsten doe je intervisie met de andere Quaners over door jou ingebrachte cases.

√ Q-Training
Twee keer per jaar is er een trainingsdag, de Q-Training, waarin je verder getraind wordt in het toepassen van Quaning. Om je certificaat te behouden volg je de twee trainingsdagen per overeenkomstjaar.

√ Hercertificering
Jaarlijks doe je in de maand waarin je de LFQ soft franchiseovereenkomst hebt ondertekend, een hercertificeringssessie. je nodigt een oefen-Quanee uit, waarmee je een Quaning-oefensessie doet. Deze sessie wordt beoordeeld door Helma Lieberwerth.
Voer je deze Quaning-sessie uit volgens de afgesproken structuur van de Quaning-oefensessie, en heb je in het afgelopen jaar de verplichte twee Q-Trainings en minimaal één Q-PeertoPeer bijgewoond en dan ontvang je direct jouw ‘Level Five Quaning Certificate – Quaner’ voor het komende overeenkomstjaar. De hercertificeringssessie duurt een dagdeel.

Ook Quaning inzetten! Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op.

Bel naar 06 42241661 of e-mail naar info@levelfivequaning.com.

DSC07497