“Kwantumcafé, wat is dat nou weer?” Ik hoor het je bijna vragen. “In welke stad kan ik dat vinden? Is het een nieuw horeca concept en hoe werkt het dan? Waar komt het vandaan?” Ik neem je ermee naar toe, naar het kwantumcafé, lees maar ..

Want dat is wat wij, Quaners, doen. We nemen jou mee naar het kwantumcafé, als je een Quaning-RGprogram doet met een Quaner om je doel te bereiken. Er zijn zoveel mogelijkheden. Door samen met jou te bespreken wat nu precies, heel precies, jouw doel is, maak je een keuze van het menu van het kwantumcafé.

Lieven Scheire kwantumcafé Quaning Helma LieberwerthHeb je, misschien via onze website, de televisieopname van Lieven Scheire al gezien? Deze Belgische komedien legt in een paar minuten kwantummechanica uit. Hij vertelt daarbij ook over het kwantumcafé. Vermakelijk en makkelijk te begrijpen. Een must see, kijk maar …

Helma Lieberwerth
14 november 2015